De relatie van André Hazes en Monique Westenberg lijkt de tegenslagen van afgelopen jaren goed verwerkt te hebben, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. Zo was er onder meer het overspel van André met Bridget Maasland en Sara van Soelen en de verslavingen van de zanger.

Ondertussen lijkt alles terug koek en ei tussen het paar te zijn, al roept hun woonsituatie bij sommige mensen toch wat vragen op. Het tweetal leeft immers niet op de traditionele manier samen aangezien Monique en hun zoon Dré in Berken en Rodenrijs wonen en André zijn eigen huis heeft in Wilnes.

André geeft aan dat hij twee tot drie dagen per week bij zijn gezin is. “Omdat we gewoon niet meer zeven dagen per week bij elkaar op schoot kunnen zitten”, legt de zanger uit. “Maar we zijn wel trouw aan elkaar – zo, dat ik dat nog eens zeg hè? Maar je begrijpt dat ik mijn lesje wel echt heb geleerd.”

Of de zanger ook daadwerkelijk zijn lesje heeft geleerd, dat zal echter de toekomst moeten uitwijzen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.