Monique Westenberg en André Hazes lijken sterker dan ooit uit hun relatiecrisis gekomen te zijn, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. Hoewel het paar ondertussen al tien jaar samen is, hebben ze toch al pittige momenten beleefd. Zo was er het overspel van André met Bridget Maasland en Sarah van Soelen en ook de verslavingen van André maakte de relatie verre van evident.

Deze periode lijkt nu volledig achter hen te liggen, zo blijkt uit een post die Monique en André op hun sociale media plaatsten. Daarin zien het gelukkige gezinnetje op familievakantie in Griekenland op het eiland Zakynthos.

De commentaren op de vakantiekiekjes zijn overwegend positief. Voor velen zijn André en Monique het levende bewijs dat echte liefde alles kan overwinnen.

Een andere volger keek zelfs al uit naar een huwelijk. “Mijn zoon heeft ook een oudere vrouw en ze zijn al tien jaar samen waarvan drie jaar getrouwd. En gelukkig dat ze zijn!” Hoop dat ook voor jullie de bruidsklokken mogen klinken”, schreef de persoon op het profiel van de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.