Na een woelige periode waarin André Hazes zijn partner Monique Westenberg verliet voor onder anderen Bridget Maasland en Sarah van Soelen, lijkt het koppel nu terug gelukkiger dan ooit, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party.

De relatie van het tweetal werd op 27 augustus 2014 gedeeld met de wereld op sociale media, toen André en Monique een foto van hen samen deelden. Opvallend, André was destijds slechts 20, terwijl Monique er al 36 was.

In juni 2014 had het koppel hun eerste date en Monique haar hart maakte meteen een sprongetje bij het zien van deze “snotneus”, zoals ze het zelf aangeeft.

Toch leken de kansen op een romantisch einde van de avond haast onbestaande. Monique had destijds namelijk een koortslip en had zich vooraf voorgenomen om niet te gaan kussen. André deed haar echter haar voornemen helemaal vergeten en kort na het etentje, bij het afscheid beleefde het paar hun eerste kus.

“Ik reed naar huis met een lading vlinders in m’n buik”, besluit Monique.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.