‘Dit Ben Ik: Gordon’, de realityserie over de zanger, die geproduceerd werd door John van den Heuvel is volgens de geplaagde zanger iets heel bijzonders. Het tv-gezicht kon zelfs zijn tranen niet bedwingen toen hij het programma aankondigde op zijn Instagram-pagina, zo lezen we in Party.

Kijkcijferexpert Tina Nijkamp maakte Gordon, na het plaatsen van dit filmpje, meteen met de grond gelijk en gaf aan dat ze erg geschrokken is van de videoboodschap. “Ik vond dat zo emotioneel en ook een beetje treurig. Ik had met hem te doen”, geeft ze aan.

Ook bij entertainmentverslaggever Aran Bade deed het filmpje enkele alarmbellen afgaan. “Hij maakt geen stabiele indruk. Dit programma wordt een uitdaging voor Gordon”, maakt hij als opmerking.

Gordon, die eerder al in de clinch lag met Aran nadat deze hem ‘labiel’ noemde, besloot de verslaggever meteen te blokkeren op sociale media.

Ook Tina Nijkamp moest aan de furie van de zanger geloven nadat hij een interview met haar weigerde en haar een ‘viswijf’ noemde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.