René Froger en zijn vrouw Natasja verzorgen de presentatie van het nieuwe programma ‘Een Eigen Huis’, zo lezen we in Party.

Wanneer de reporter vraagt waarom de ster ja heeft gezegd op dit project, geeft hij aan dat de woningmarkt momenteel vreselijk is. “Voor veel mensen is het bijna onmogelijk om een mooie woning te vinden”, gaat René van start. “De zes koppels die aan ‘Een Eigen Huis’ meedoen, wonen daardoor antikraak, op zolder bij hun schoonouders, in een tuinhuisje bij vrienden of in een gehorige studentenflat. De zes koppels hebben allemaal hun eigen verhaal, hun eigen rugzak.”

De presentator geeft aan dat je gaandeweg het programma de mensen en hun verhaal beter gaat leren kennen en dus meer begrip voor hun situatie gaat krijgen.

“Een Eigen Huis’ is een compleet nieuw format van Talpa Studios waar Natasja en ik aan mee konden en mochten bouwen. Wij hebben er echt onze eigen draai aan kunnen geven en dat is wat Natasja en mij er zo in aansprak. En wat wij ook fantastisch vinden, is dat wij het samen doen”, voegt hij ook nog toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.