Onlangs werd Mark Gillis, de zoon van Massa Is Kassa-ster Peter Gillis opgenomen in het ziekenhuis met een zware longontsteking, de situatie verergerde zelfs zo hard dat hij maar liefst zeventien dagen in coma belandde.

“Het gaat stapje voor stapje beter met Mark”, gaat Peter van start in Story. “Maar hij heeft nog een lange weg te gaan. Mark moet nog zeker wel drie tot vier weken in het ziekenhuis blijven.”

Na het ontwaken uit zijn coma moest Mark alles opnieuw aanleren, van leren lopen, praten tot eten en drinken. Gelukkig maakt de man mooie vorderingen.

“Mark is aanspreekbaar en hij kan weer praten”, gaat Peter van start. “Daar volgt hij ook intensieve therapie voor. Na zeventien dagen in coma te hebben gelegen, moet alles weer herstellen, dat geldt ook voor zijn geheugen. Dat komt beetje bij beetje terug. Het heeft gewoon tijd nodig”, stelt de reality-ster de lezer gerust.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.