Bridget Maasland heeft ondertussen al enige tijd de alcohol volledig afgezworen. Naast het feit dat de presentatrice zich gezonder en gelukkiger voelt, lijkt de alcohol-stop nog een ander leuk effect te hebben, zo lezen we in Party.

Zo vertelt Bridget dat ze geregeld wel eens op date gaat. “De eerste keer dat ik niets meer dronk en op date ging, was echt spannend”, gaat ze van start. “Ik vloog er speciaal voor naar Madrid en eindigde uiteindelijk met deze man op een hotelkamer. Daar stond natuurlijk zo’n koelkastje met allemaal flesjes drank erin. Ik twijfelde. Want waarom niet even die ergste spanning eraf halen?”

Gelukkig wist de presentatrice voet bij stuk te houden en wist ze te weerstaan aan de lokroep. “Toen ik de volgende dag terugvloog, was ik zo trots op mezelf. Want het was echt een leuke avond, de intimiteit was fantastisch en ik kon het me nog allemaal herinneren ook. De ultieme win-winsituatie”, zo besluit ze tevreden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.