Tegen alle verwachtingen in koos prinses Alexia ervoor om haar studies niet in Groningen, maar wel in Londen aan te vangen. De prinses hoopt ongetwijfeld dat ze in de anonimiteit van de grootstad kan verdwijnen en zo een ietwat normale studentenperiode tegemoet kan gaan.

In Party lezen we echter dat het extraverte karakter van Alexia wel eens snel de interesse van de Britse tabloids zou kunnen aanwakkeren. De prinses staat er namelijk om gekend om ietwat rebels te zijn en een “Argentijns temperament” te hebben.

Zo plaatste de Daily Mail onlangs nog een foto van de prinses op de Olympische Spelen waar ze wel erg opzichtig op een kauwgom aan het bijten was. Als dit al de kranten haalt, dan zal het feit dat haar vader Willem-Alexander zelf het regeringsvliegtuig naar Londen zal vliegen om bij zijn dochter op de thee te gaan, helemaal voer zijn voor de Britse roddelpers.

Afwachten dus hoelang het zal duren voor Alexia voor het eerst de Britse bladen zal halen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.