Sinds Marco Borsato beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag, is zijn leven een ware nachtmerrie geworden. Toch toont de zanger zich veerkrachtig, iets wat hij ook al deed toen The Entertainment Group, het bedrijf waar hij grootaandeelhouder van was, failliet ging.

“Natuurlijk ben ik boos geweest, woedend zelfs. Ik heb gejankt. Van verdriet, van onmacht”, gaat Marco van start in Party. “Er is twintig jaar levenswerk van mij verloren gegaan, reken maar dat je daar ziek van bent.”

Vooral de media-aandacht maakte het destijds erg moeilijk voor de zanger. “Iedere dag opnieuw die voorpagina’s waarop niet altijd het juiste verhaal te vinden was, om het maar zacht uit te drukken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik momenten heb gehad dat ik dacht: f*ck it allemaal! Als dit media-circus niet stopt, ben ik er klaar mee. Ik ben niet de muziek in gegaan om bekend te worden of bakken met geld te verdienen, maar omdat ik ervan houd. Gelukkig ben ik nooit zo wanhopig geweest dat ik echt overwoog te stoppen. Zo zit ik niet in elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.