Voor prinses Alexia kan het vermoedelijk niet snel genoeg 23 september zijn, de dag waarop het studentenleven van haar nieuwe school University College London van start gaat.

Alexia zal zonder twijfel genieten van de relatieve anonimiteit die ze in de Britse metropool tegemoet gaan. Dit wil namelijk ook zeggen dat ze in het nachtleven zich onopgemerkt kan uitleven.

In Story lezen we dat Alexia tijdens haar studies in Wales al geen mogelijkheden onbenut liet om de bloemetjes buiten te zetten. Ze kreeg er zelfs de gepaste bijnaam “de party-prinses”.

In Londen zal Alexia ongetwijfeld haar gading vinden aangezien de stad bekend staat om haar hippe restaurants, bars en nachtclubs. Ook zijn er in de grootstad tal van knappe jongemannen te vinden die van goede komaf zijn. Iets waar Alexia volgens een medeleerling uit Wales wel mee overweg kan.

De prinses zal in Londen ook vlak bij haar tante Mabel en nichten Luana en Zaria op bezoek kunnen gaan, die ongetwijfeld niet kunnen wachten om Alexia al de leuke plekjes van Londen te tonen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.