Marco Borsato ging de afgelopen periode door een ware hel. Na de beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag werd de zanger in één klap persona non grata en stortte zijn hele carrière in.

“Ik heb een zwembad vol gehuild, maar we blijven natuurlijk toch rechtop staan”, gaat Mary, de moeder van de zanger, van start in Party. “Maar het blijft moeilijk. Hoewel wij als familie gelukkig heel sterk zijn met elkaar. We steunen hem natuurlijk met z’n allen. Hij is een schat van een man. Dat vind ik het allerergste. Hij is goud. Echt, iedereen die hem kent, zegt ook: ‘Hij is goud!’. En ik vind hem sterk. En hij is lief en hij is krachtig.”

De familie probeert ondanks de moeilijke periode toch van het leven te genieten. “Dat doen we echt met de hele familie samen”, gaat Mary verder. “Ik heb onlangs nog heerlijk met hem gegeten. En dan genieten we zo intens. En daar kan ik zo van genieten. En dan komt Marco daarna bij me in de winkel: ‘Oh Mary, wat hebben we het weer heerlijk gehad gisteren’ En daar leven wij op. Dat zijn de belangrijke momenten dat je denkt: zo belangrijk!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.