Het boek dat Maxime Meiland over haar leven heeft uitgebracht, lijkt de reality-ster voornamelijk nog maar problemen opgeleverd te hebben, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Party. Niet alleen waren er de tegenvallende verkoopcijfers, ook werd de Meiland-dochter voor de rechter gesleept door de man die ze in haar biografie omschrijft als haar verkrachter.

Het Openbaar Ministerie heeft ondertussen beslist dat zowel de vermeende verkrachter als Maxime zelf niet vervolgd zullen worden. Toch eist de man in kwestie dat Maxime onder ede gehoord wordt.

Erica Meiland geeft aan dat het momenteel allesbehalve goed gaat met haar dochter. “Ze is zich ervan bewust dat ze te veel heeft weggedrukt en gaat opnieuw in therapie. Het gaat niet zo goed met haar. De ene dag gaat het wel, de andere keer komt ze binnen en zegt ze: ‘Mam, ik voel me helemaal niet lekker’. Dan huilt ze even en hebben we het erover. Dan gaat het wel weer. Ik maak me best wel zorgen om haar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.