Het gaat goed met Lee Towers, zo lezen we in een interview met Weekend.

“Het enige is dat ik lastig loop”, geeft hij aan. “Ik heb tien jaar geleden die rugoperatie gehad, waarbij mijn zenuw is beschadigd dus ik liep al een beetje lastig. Maar dan breek je je heup er nog eens even overheen en dat draagt natuurlijk niet bij. Dan ga je revalideren, maar je leeftijd speelt daarbij ook een rol. Ik word toch al een dagje ouder.”

Toch lijkt de zanger nog lang niet aan stoppen te denken en verzorgt hij zijn conditie door twee keer per week naar de sportschool te gaan en gaat hij elke week een bezoek te brengen aan de fysio. Iets wat erg goed blijkt te lukken volgens Lee. “Ik heb een óngelooflijke drive. Ik hou van mijn vak. Muziek maken blijft nog steeds mijn passie. Daar geniet ik van en krijg ik mijn adrenaline van, vergis je niet. Soms heb ik nog niet eens gezongen op het podium en dan gaat het dak er al af. Dat geeft je een boost.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.