Nu de dreiging rond prinses Amalia eindelijk voorbij lijkt te zijn, kan de prinses opnieuw haar leven in handen nemen. Zo genoot de oudste koningsdochter onlangs zienderogen van de Olympische prestatie van het 3×3 basketbalteam.

In Weekend lezen we dat de prinses zich steeds meer lijkt voor te bereiden op het koningschap. Zo zal Amalia vanaf volgend jaar anderhalf miljoen euro aan onkostenvergoeding op haar rekening overgemaakt krijgen. Oorspronkelijk had de prinses al een paar jaar recht op deze vergoeding maar ze weigerde deze steeds omdat ze vond dat haar werk dit bedrag nog niet rechtvaardigde.

Ondertussen heeft de prinses zelfs haar eerste personeelslid in haar entourage te hebben aangesteld, namelijk styliste Lizzy Cachel Teubel. Een persoon die de prinses al jaren opmaakt voor publieke aangelegenheden.

Door deze aanstelling en het steeds zelfstandiger handelen van de prinses, lijken de eerste stappen richting troonopvolging gezet te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.