Glennis Grace heeft geen relatie en is ook niet op zoek, zo verklapt ze in Weekend. “Als het komt, dan gebeurt het en geniet ik ervan. Maar op het moment: néé”, geeft ze aan.

De zangeres heeft zich steeds van de ene relatie in de andere gestort. “Ik dacht: laat ik nu even een jaar of langer gewoon lekker op mezelf zijn. Ik heb ook veel om naartoe te werken. En dan leidt een relatie alleen maar af, vind ik.”

Glennis is in deze “sabatperiode” dan ook de beste vriendin van zichzelf geworden en vindt het ondertussen heerlijk om alleen te zijn. Volgens de zangeres is de moeilijke periode van het hele Jumbo-incident erg goed voor haar zelfliefde geweest. “Nu het wat rustiger is dan normaal, ben ik erachter gekomen dat ik ook geniet van de dingen die ik zélf kan doen. Ik kan me nu ook focussen op mijn familie, mijn vrienden en mijn kind natuurlijk, al was die altijd al het belangrijkste.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.