Tijdens een interview met Samantha Steenwijk vraagt de reporter van Party wat een grote droom is die de zangeres nog graag zou bereiken.

“Als ik naar mijn carrière kijk, zou ik heel graag een keer een concert op het Malieveld willen geven. Omdat ik uit Den Haag kom, zou ik dat heel tof vinden”, gaat ze van start. “En het volkslied zingen in Zandvoort bij de Grand Prix lijkt me ook te gek, omdat ik al meer dan dertig jaar Formule 1-fan ben.”

Op privégebied zou Samantha graag een boerderijtje willen zodat ze een aantal diertjes in en rond het huis kan laten rondlopen.

Al geeft de zangeres aan dat ze vandaag de dag eigenlijk ook al een waar droomleven lijdt. “Als de paardjes aan huis komen staan, dan leef ik mijn droomleven. Maar ik geniet nu ook al van elke dag en voel me heel erg rijk met alle liefde om me heen.” Die liefde krijgt ze ongetwijfeld het meest van haar echtgenote Daisy, met wie de zangeres al achttien jaar een relatie heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.