Onlangs vierde Wolter Kroes zijn 35-jarig artiestenjubileum in het Concertgebouw in Amsterdam. Hoewel de zaal volledig uitverkocht was, is de zanger niet rijk geworden van deze onderneming, zo kunnen we in Weekend lezen.

“Het was een compleet eigen productie”, gaat Wolter van start. “Dat heb ik zelf betaald. Er zit niemand achter die dat sponsorde. Daardoor liggen de rechten daarvan nu bij ons, maar dat neemt niet weg dat het geld kostte. Daar moest dik geld bij, maar dat vind ik niet erg, want je doet het voor je fans, je publiek.”

Daar houden de kosten echter nog niet op voor de zanger. “Straks komt het live-album uit. Daarvoor zijn geluidstechnici ook weer veertien dagen bezig met afmixen en ook dat kost geld. Dus er moet heel dik geld bij voor een heel mooi, te gek product waar je weer vijf jaar verder mee kunt. Zo moet je dat zien.”

Toch laat Wolter dit prijzig avontuurtje zeker niet aan zijn hart komen. “Ondanks dat het geld kostte, was het wel te gek om te doen”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.