In Party lezen we dat Bridget Maasland door haar overgangsperikelen in aanraking kwam met oude en onverwerkte trauma’s.

Het tv-gezicht heeft daarom schematherapie gevolgd, iets wat haar ontzettend heeft geholpen. “Bij die therapie leer je de patronen van oude trauma’s herkennen en te vervangen door betere manieren om met nieuwe situatie om te gaan. Ik heb geleerd om mijn triggers te herkennen gaat ze van start.

Bridget heeft dan ook best wat nare dingen meegemaakt in haar jeugd. “Ik ben toen ik acht was een tijdlang aangerand door mijn meester op school”, klinkt het. Ook thuis ging helaas niet alles goed. “Mijn moeder heeft in haar leven weinig liefde gekregen en dus ook niet geleerd om liefde te geven.”

Die vreselijke meester, haar tweelingbroertje dat dood is geboren en de heftige jeugd van haar moeder waren allemaal onverwerkte trauma’s die door de overgang opnieuw de kop kwamen opsteken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.