Het taboe rond botox lijkt grotendeels verdwenen te zijn, zo blijkt uit statistieken. Jaarlijks zouden zo’n 450.000 injecties gemaakt worden in Nederland en ook bekende Nederlanders steken hun schoonheidsingrepen niet langer onder stoelen of banken. Eén persoon die echter nooit deze ingreep zal laten doen, is ‘Shownieuws’-presentatrice Tooske Ragas, zo lezen we in Party.

“Ik vind dat eng, heel eng”, gaat Tooske van start. “Ik ben panisch voor naalden en vind het niet natuurlijk.” Al benadrukt de presentatrice dat ieder zoiets natuurlijk voor zichzelf moet uitmaken. “Maar ik ben er gewoon bang voor. Nee, dank je”

Wanneer de reporter vraagt hoe Tooske dan haar stralende uiterlijk behoudt, geeft ze aan het geluk te hebben dat ze goede genen heeft. “Daar begint het mee. Verder sport ik, heb ik het naar mijn zin, ben ik gek om m’n man, ben ik best wel gelukkig en doe ik gewoon een beetje normaal. Ik kan de verandering niet stoppen, al zou ik dat natuurlijk best wel willen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.