Uit een interview in Party blijkt dat Gordon het even helemaal gehad heeft met zijn verblijf in Dubai.

Zo vertelt de ster dat hij er een keer een boete van 50.000 euro en een reisverbod van vijf maanden heeft gekregen omdat hij zijn middelvinger opstak naar een vrouw. “Dat heeft er wel ingehakt voor mij, want als jij in een land vastzit waar je niet meer uit kan, dat is echt een pressiemiddel. Dan kun je net zo goed een gevangenisstraf hebben.”

Daarom zal Gordon extra blij zijn dat hij tegenwoordig opnieuw wat meer tijd kan doorbrengen in Nederland. De zanger heeft namelijk zijn koffiezaak Blushing in Blaricum opnieuw geopend. “Ik heb destijds met pijn in mijn hart als ondernemer afscheid moeten nemen van mijn eerste zaak. Zoiets is nooit leuk. Dat mij nu de kans wordt geboden om het dorp wederom te voorzien van goede koffie evenals lekker en gezond eten, zie ik als een prachtig, mooi positief cadeau”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.