In Party lezen we dat Montana Meiland de laatste tijd flink aan het sporten is geslagen. Wanneer de reporter polst waarom de reality-ster zich zo fysiek inspant, geeft ze aan dat ze er wel wat beter zou kunnen uitzien.

“Ik word dit jaar weer een dagje ouder, misschien is het een halve midlifecrisis”, gaat ze lachend van start. “Ik heb ook wat meer tijd. Dus ik dacht: ik ga lekker sporten. Ik krijg er ook energie van.”

Montana benadrukt dat ze dit volledig voor zichzelf doet. “Als ik in de spiegel kijk, wil ik graag denken: wat zie ik er goed uit! En dat had ik niet, zodoende.”

Als de ster zichzelf een cijfer op tien zou moeten geven, zou ze zich voorlopig een 6 geven. “Ik wil naar de 7 tot 7.5. Ik moet even minder eten en wat strakker worden bij de buik.

Verschillende kwatongen beweren dat Montana meer op haar figuur let omdat ze graag een man aan de haak wil slaan. Al blijkt ze hier niet echt mee bezig te zijn aangezien ze zelfs niet weet hoe ze in de markt ligt. “Ik heb geen contact met mannen. Nee hoor, mij niet bellen, nog steeds niet. Ik heb daar helemaal geen zin in”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.