In Story lezen we dat Martien Meiland enige tijd geleden een relatie zou gehad hebben met J., een man van 31 jaar oud.

Hoewel de man in kwestie oorspronkelijk een erg goede indruk maakte op de familie, begonnen Erica en Maxime na een tijdje toch een aantal rode vlaggen op te merken. Zo zou J. erg opdringerig geweest zijn en eiste hij al de aandacht van Martien op.

Ook over de verhalen die de man vertelde ontstonden na verloop van tijd twijfels. Zo zou de man van thuis uit aandelen verhandelen maar om het sociaal contact te bewaren zou hij tijdens de weekends bijklussen bij een bouwmarkt. Op een dag nodigde Martien zijn partner uit om op zondag langs te komen maar J. moest toen gaan werken. Althans dat beweerde hij… Na enig opzoekwerk bleek echter de bouwmarkt op zondag gesloten te zijn. Wanneer hij de dag erna opnieuw niet kon langskomen omdat hij zogezegd ziek was, raakte het geduld van Martien op en beëindigde hij de relatie.

Martien stond er zelfs op om J. volledig uit Chateau Meiland te laten knippen aangezien hij niet langer met hem geconfronteerd wilde worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.