Het zijn drukke tijden voor Babette van Veen, zo kunnen we opmaken uit een artikel in Story.

Zo zou de actrice druk in de weer zijn met haar webshop LeShirtBB.nl, waar ze een T-shirtlijn verkoopt voor vrouwen van haar leeftijd. “Met langere mouwen die je kipfilets verhullen”, zo grapt ze.

Ook zien we de actrice binnenkort aan de slag in 40-45, de Musical, een waar spektakelstuk. “Eerlijk is eerlijk, ’s avonds in het theater staan, vind ik best lastig”, gaat Babette van start. “Dan lig ik ook graag op de bank.”

Natuurlijk bestaat er ook nog altijd de kans dat de actrice haar terugkeer maakt in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat haar personage opnieuw opduikt. Al lijkt het vooralsnog dat deze plannen momenteel nog in de vriezer zitten.

Toch zal Babette het niet erg vinden dat ze het zo druk heeft tegenwoordig aangezien de actrice tegenwoordig met een leeg nest te kampen heeft nadat haar zoons zijn uitgevlogen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.