De Bauers – 20 jaar later is een heus succes geworden, de kijkers zaten keer op keer aan hun beeldscherm gekluisterd om te zien wat de familie zou gaan meemaken. Weekend vroeg zich af hoe zoon Jan Bauer de opnames van deze serie heeft ervaren, aangezien hij in tegenstelling tot zijn broers, niet zo bezig is met alle aandacht eromheen.

“Ik ben vooral bezig met mijn studie, met sporten en het gezellig hebben”, gaat hij van start. “Ik ben ook niet zo bezig met Instagram. Mijn broers zijn daar hartstikke druk mee, ik houd het iets meer privé. Mijn vriendin Gwen zat wel in de serie. Ik heb daar wel over nagedacht of dat moesten doen, maar het is reality, dus toch wel.”

Al geeft Jan toe dat er wel regels waren voor de cameraploeg. “In de eerste vijf minuten van de serie klopte papa op mijn deur, ik deed open en dan stond ik daar in mijn slaapbroek. Dat is uitgezonden en dat maakt verder ook niet uit, want ik heb natuurlijk een fantastisch lichaam. Maar het was toch een beetje gênant omdat ik nog helemaal niet klaar was voor de dag.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.