Mocht Peter Koelewijn nog een duet opnemen, dan zou hij dit heel graag met André van Duin doen, zo vertelt de zanger aan Weekend. Al zit Peter er absoluut niet op te wachten want volgens hem zijn er anderen die dat vermoedelijk beter kunnen. Al denkt hij wel dat het erg leuk kan worden.

“Ik ben al jaren een fan van hem en weet dat hij ook een ernstige kant heeft”, gaat Peter van start. “Ik verwacht niet dat hij dan heel de dag door grappen en grollen maakt.”

Al moet Peter eerlijk bekennen dat hij André niet zo’n goede zanger vindt. “Maar hij kan wel een liedje goed neerzetten. Je hoeft daarvoor ook geen beste zanger te zijn: Bob Dylan is een waardeloze zanger, maar wel met waanzinnige liedjes. Hetzelfde als met Mick Jagger. Dat is André ook”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.