Leontine Borsato mag zich in de nabije toekomst tot de club van de zestig-plussers rekenen. Wanneer Party aan het tv-gezicht vraagt hoe ze haar toekomst ziet, vertelt ze dat ze het fijn zou vinden om oma te worden.

Op professioneel gebied hoopt Leontine nog lang te mogen acteren. “Dat is toch iets wat ik altijd fijn vind en blijf doen, denk ik, Dat kun je ook doen tot je tachtigste. Gewoon sterven in het harnas.”

Verder vindt de ex van Marco Borsato het heerlijk in haar eigen huis en denkt ze er niet aan om te verhuizen. Zelfs niet mocht ze de liefde opnieuw tegen het lijf lopen. De ster geeft aan dat ze het liefst zou kiezen voor een latrelatie. “Hij zijn eigen huis, ik mijn eigen huis”. Iets wat volgens Leontine het beste van twee werelden is.

“Maar wie weet ben ik straks met iemand waar ik stapelgek op ben en wil ik daar wel mee samenwonen”, besluit ze twijfelachtig.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.