De beslissing om de nieuwe show van Eva Jinek op te nemen in De Hallen Studio’s in Amsterdam in plaats van op het Mediapark in Hilversum, kan op heel wat onbegrip rekenen. De reden hiervan is de meerkost van 2 miljoen euro, die gefinancierd zal worden met belastinggeld.

Wanneer Party de mening van René Karst vraagt, geeft hij aan dat hij eerlijk gezegd vindt dat we moeten stoppen met ons druk te maken over dit soort dingen. “Weet je, bij ons in Hoogeveen hebben ze ooit een keer een rotonde neergelegd op een kruispunt”, gaat hij van start. “Die was klaar, die werd geopend, en toen waren de vier jaar voorbij voor de gemeenteraad en kwam er een nieuw bestuur en toen ging die rotonde er weer uit. Dat kostte ook vier miljoen ofzo.”

Om deze reden roept René dan ook op om ons druk te gaan maken in andere dingen. “Er zijn ergere dingen op de wereld waar we meer vraagtekens bij moeten zetten dan bij dit soort zaken vind ik.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.