In Party lezen we dat Carla, de vrouw van Ben Cramer onlangs door een erg moeilijke periode moest nadat zowel haar moeder als zwager plotseling overleden. De zanger deed echter zijn uiterste best op zijn vrouw zo veel mogelijk bij te staan.

Wanneer de reporter aanhaalt dat er ook voor Ben ooit een dag komt dat hij er niet meer zal zijn, geeft hij aan dat hij hier regelmatig met zijn vrouw over spreekt. “Dat hebben we allemaal goed geregeld”, stelt hij de lezer gerust. “Ik vind het niet moeilijk om daar het gesprek over te voeren. Mijn vrouw is vijftien jaar jonger dan ik, dus als de natuur zijn ding doet…”

Al maakt de zanger wel meteen de bemerking dat zijn broer binnenkort negentig wordt. “Ik kom uit een heel sterke stamboom, want ik heb ook nog een broer van negentig, een van 88, een van 86 en een van 81. Dan kom ik pas. Voorlopig ben ik nog van plan om te blijven hoor.”

Sporten om fit te blijven, daar is de zanger echter al mee gestopt. “Ik doe veel in de tuin, Ik hou van tuinieren en een beetje klussen aan mijn auto”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.