De koninklijke familie houdt van 4 juli tot 12 september hun jaarlijkse vakantie. Hoewel Willem-Alexander en Máxima ongetwijfeld onze atleten nog een hart onder de riem gaan steken tijdens deze drukke sportzomer, zal het koningspaar vermoedelijk veel tijd gaan doorbrengen in hun vakantiewoonst in Griekenland.

In Party lezen we dat het stulpje, dat in 2012 4,5 miljoen euro heeft gekost, nog flink werd aangepast aan de noden van de familie.

Tijdens deze aanpassingen kregen De Oranjes het zelfs aan de stok met de lokale bevolking. Zo ontstonden er heuse protesten omdat Willem-Alexander een privé-haven wilde laten bouwen op het publieke strand, iets wat officieel niet was toegestaan.

Met een beetje handig omzeilde regels van de Griekse overheid kreeg de koning dan toch zijn zin en kan hij nu genieten van een stukje privéstrand aan zijn luxueuze villa en hebben ze sinds kort een lange trap op het strand om zo de zee in te kunnen duiken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.