Welmoed Sijtsma is sinds februari 2024 gelukkig samen met haar vriend Bob Verhagen. Al verklapt de presentatrice in Party dat het een hele tijd duurde voordat de vonk oversloeg.

Het koppel geraakte aan de praat nadat Welmoed haar toekomstige vriend een bericht stuurde op sociale media. Kort daarna besloten ze samen op date te gaan. Helaas was er van een onmiddellijke klik geen sprake.

In het weekblad lezen we dat de presentatrice haar romance omschrijft als een ballon die langzaam leegliep. Iets wat, volgens haar, volledig haar eigen fout was. Ze was immers nog volop in de periode om zichzelf terug te vinden na de afgesprongen verloving met jeugdliefde Erik Egberts.

“Bovendien voelde ik ook een soort druk dat dit ’m dan zou moeten zijn”, legt ze uit. “Ik bedoel: ik ben dertig en heb wel een kinderwens, dan wil je je tijd toch ook niet verspillen.” Deze druk werd het tweetal bijna fataal. Gelukkig liet Bob zich hier niet door afschrikken. “Uiteindelijk hebben we het tot verkering geschopt en dat is heel fijn”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.