Het taboe rond cosmetische ingrepen lijkt meer en meer te verdwijnen. Waar vroeger bekende Nederlanders angstvallig ontkenden dat ze aan zichzelf hebben laten sleutelen, valt het nu vaker voor dat de sterren er gewoon openlijk voor uit komen.

Al wordt botox niet enkel gebruikt voor cosmetische doeleinden, zo leren we van Leontine Borsato.

“Ik heb botox in mijn kaakspieren laten spuiten tegen het op elkaar klemmen van mijn kaken wat ik in mijn slaap doe door spanning”, gaat ze van start in Weekend. “Daar heb ik ook stemproblemen door.”

Het tv-gezicht geeft aan dat ze het tot nu toe twee keer heeft laten doen en dat het telkens een enorm verschil is. “Ik heb er namelijk vreselijke last van. Het is kaakklemmen, maar ook tandenknarsen, dus ik kan zelfs problemen krijgen met mijn gebit. En ik betrapte mezelf erop dat ik het overdag deed als ik liep met de hond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.