Met zijn single Vlinders, treedt Christiaan Bauer in de voetsporen van zijn legendarische vader. De jongeman vertelt in Weekend dat hij het erg leuk vindt om met muziek bezig te zijn en dat hij eens iets van zijn projecten op de wereld wou loslaten.

Wanneer de reporter aanhaalt dat Christiaan ook in de advocatuur zit en dat hij misschien op een bepaald punt een keuze gaat moeten maken of hij zich volledig gaat toespitsen op de muziek, knikt de zoon van Frans bevestigend.

“Als het echt zo’n succes is dat ik dat er niet meer naast kan doen, dan natuurlijk wel”, gaat hij van start. “Maar nu kan ik het prima combineren. Ik ga geregeld naar de studio en loop daarnaast stage bij een advocatenkantoor. Ik studeer nog, voor mij is die combi juíst leuk. Dus zolang ik dat kan blijven doen, houd ik het lekker zo. Stel, ik krijg veel optredens, dan moet ik misschien minderen. Maar ik denk dat het wel een gezonde balans is tussen serieus en creatief. Het ligt me allebei wel.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.