Peter Koelewijn heeft heel vaak met André Hazes senior mogen samenwerken. Hij heeft ook veel respect voor André Hazes Junior. Dat hij nu een ander pad wil bewandelen dan zijn vader, dat kan geen kwaad volgens Koelewijn.

“Maar als ik hem een advies mag geven: laat hij er eerst eens voor zorgen dat hij niet altijd zo negatief in de publiciteit komt. Kijk, als het Mick Jagger is, zeggen de mensen: het is Mick Jagger, dat is rock-n’roll. Maar André is dat niet. Hij is gewoon een volkse zanger, punt. Dus laat hij het rustig aan doen en zich concentreren op zijn carrière, niet op allerlei randzaken”, klinkt het in Weekend.

Muzikaal gezien komt Hazes niet zo heel vaak in de media. Met zijn liefdesleven daarentegen des te meer. Het liefdesleven van André is in elk geval niet iets om jaloers van te zijn.

“Bij mij gaat het fantastisch. Ik hou veel van mijn vrouw en ik zeg haar dat elke dag. Soms denkt ze dat ik haar voor de gek houd. Dan kan ik zo ineens zeggen: heb ik jou vandaag al gezegd hoe mooi je bent? Ze moet dan altijd een beetje glimlachen. Ik ben toch 82 en ik heb niet het eeuwige leven, nu kan ik het nog vaak tegen haar zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.