Frans Bauer steekt het niet onder stoelen of banken dat hij klaar is om opa te worden. Wanneer de reporter van Weekend aan vrouw Mariska vraagt of zij ook zo graag oma wil worden, geeft ze aan dat dit zeker het geval is.

“Ja natuurlijk! Het lijkt me echt erg leuk”, gaat ze van start. “Maar nu nog lang niet. Kimmetje en Chrissy zijn jong, ze moeten allebei nog 23 worden. Weet je, laat ze lekker carrière maken. Ze zitten allebei in de advocatuur, dus nee joh.”

Al geeft Mariska wel aan dat ze kleinkinderen met open armen zou ontvangen. “Ik hou sowieso van lekker kroelen, daarom heb ik ook zoveel honden, haha! Ik hou gewoon van een groot gezin. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, vind ik. En dan dadelijk al die kleinkindjes … Zie je ze al dobberen in het zwembad hier? Dat is toch geweldig! Ja, helemaal leuk. Ik zie het dus al hélemaal voor me, maar ik moet nog wel even wachten. Nog even geduld, haha! Kortom, ik vind het hartstikke leuk als ik oma zou worden, maar nogmaals: laat ze lekker nog even genieten, die kinderen. Tijd zat.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.