Wanneer de reporter van Weekend aan Jada Borsato vraagt hoe het gaat met haar single Blik Op Jou, geeft de zangeres aan dat ze er erg veel positieve reacties op heeft gekregen. “Eigenlijk alleen maar”, gaat ze van start. “Ik had wel verwacht dat er iets meer diversiteit in zou zitten, zeg maar. Daar ben ik heel erg blij mee, ik kan niet anders zeggen.”

Jada geeft aan dat ze haar verwachtingen opzettelijk laag heeft gehouden. “Met een eerste single weet je nooit hoe iets gaat uitvallen natuurlijk en ik heb simpelweg tien jaar lang niks uitgebracht. Dan verwacht je er sowieso niet al te veel van. Maar het is echt boven verwachtingen gegaan.”

Op de roddel dat Jada de negatieve reacties onder haar single zou weghalen geeft ze aan dat ze dit in principe nooit doet, maar dat ze wel een filter heeft ingesteld die bepaalde woorden eruit filtert. “Maar ik haal zelf niets handmatig weg onder mijn posts”, verduidelijkt ze.

De zangeres geeft aan in de toekomst te blijven willen inzetten op haar muziek. “Ik hoop aan het eind van de zomer weer met iets nieuws te komen. Ik ben druk bezig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.