Noa Vahle heeft het talent van geen vreemden geërfd. Met een mama als Linda de Mol en een oom als John de Mol kan het niet anders dan dat het meisje ook bulkt van het talent. Dat bewees ze ook door de prijs van aanstormend talent in de wacht te slepen.

Linda’s dochter is erg blij met de prijs en ze heeft er hard voor gewerkt. Maar ze is ook heel perfectionistisch en erg kritisch voor zichzelf.

“Dus soms, als het een keer geen goed interview was, kan ik er wel even van balen. Maar ik kan dat ook redelijk snel van me afzetten.”

Noa krijgt alle steun van haar vriend Tim. Voorlopig woont het koppel nog niet samen, maar ze hoopt dat daar snel verandering in komt.

“We hebben het er soms over. Ik ga niet vertellen wanneer of waar dat zou zijn, maar natuurlijk willen we op termijn samenwonen, want ik heb het hartstikke leuk met hem. Ik word heel gelukkig en vrolijk van hem. Of we nou iets leuks gaan doen of gewoon samen alleen op de bank zitten, het is allemaal leuk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.