In de procedure tegen haar drie ex-gevolmachtigden, onder wie ook haar dochter Roxeanne met wie ze al jaren gebrouilleerd is, is één van de dingen waar Rachel Hazes zich vragen bij stelt een factuur voor een coachingssessie van de ene gevolmachtigde – haar toenmalige hartsvriendin Marieke van Been – bij de andere, testamentair bewindvoerder van haar kinderen Robert Arjan Israël.

“Het gekste daarbij is dat voor de betaling van die factuur een ingescande handtekening van mijn dochter Roxeanne is gebruikt”, zegt Rachel aan Party. “Terwijl Marieke en zij op dat moment buren waren en ze naar verluidt dagelijks bij elkaar aan de koffietafel zaten!”

“Iedereen met een eigen bedrijf zal het met me eens zijn dat het heel normaal is dat ik me hier vragen bij stel”, denkt de Hazes-weduwe. “En dat het vreemd is dat ik daar maar geen duidelijke antwoorden op krijg.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.