De voorbije jaren kwamen heel wat BN’ers in opspraak na beschuldigingen van ernstige zedenfeiten. Thijs Römer, Ali B en Jeroen Rietbergen zijn maar enkele namen uit het rijtje. De eerste werd intussen veroordeeld en zat z’n straf uit en de tweede zal zich binnen afzienbare tijd voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Enkel Jeroen kan intussen weer opgelucht ademhalen, want voor hem is het met een sisser afgelopen. Het Openbaar Ministerie besloot immers om zijn zedenzaak te seponeren. Nieuws dat ook zijn partner, tv-koningin Linda de Mol, met opluchting zal hebben vernomen. Showbizzkenner Albert Verlinde vertelt in Weekend wat hij vindt van haar keuze om Jeroen te blijven steunen.

“Als je er in je relatie voor kiest om door te gaan, dan mogen ze dat toch?”, kaatst Albert de vraag terug. “Het is niet aan ons om te bepalen dat Linda en Jeroen uit elkaar moeten gaan”, vindt hij. “Zij zijn gelukkig met elkaar. Daar kunnen zeventien miljoen mensen dan wat van vinden, maar het gaat om die twee”, aldus Albert.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.