In Weekend vertelt Topper Jeroen van der Boom, die samen met René Froger, Gerard Joling en Jan Smit nog niet lang de ‘Club Tropicana’-editie van hun jaarlijkse muziekfestijn achter de rug heeft, over een van de meest bizarre ontmoetingen die hij samen met Gerard ooit beleefde tijdens een concertreeks van de Toppers.

Concreet vertelt hij over de keer dat hij met Gerard gedag ging zeggen bij de kleedkamer van The Village People, die toen te gast waren bij de Toppers. “Wij kloppen aan om ons voor te stellen, even hallo te zeggen. Nou, we stonden daar mooi voor jomer met z’n tweeën”, herinnert Jeroen zich.

“Ze zeiden niks en keken ons alleen maar aan van: wat komen jullie doen”, legt hij uit. “Die chagrijnen waren helemaal niet aardig, dat vond Gerard zo erg”, aldus nog Jeroen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.