In het diepste geheim trouwden onlangs Robbert de Nijs en zijn partner Sharon in de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo, door buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, zangeres en actrice Mariska van Kolck.

Het grootste huwelijkscadeau voor Robbert was volgens Party uiteraard de aanwezigheid van zijn vader Rob de Nijs die door de ziekte van Parkinson alsmaar meer wordt beperkt in zijn dagelijkse doen en laten. “Dat Rob aanwezig kon zijn op het huwelijk van zijn zoon, dat raakte hem in het hart”, weet zijn vrouw Henriëtte.

En ook Mariska van Kolck beaamt dat hij zichtbaar van de dag genoot: “Ik heb hem veel gesproken, vaak bij hem gestaan en hem omarmd”, zegt ze. “En rob was ontzettend blij. Hij zei voortdurend: ‘Wat is het mooi, wat is het mooi’, vertelt ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.