In ‘40-45, de Musical’, speelt ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’-actrice Babette van Veen een moeder wier zonen tijdens de Tweede Wereldoorlog van elkaar verwijderd raken als de een bij het verzet gaat en de ander de kant van de Duitsers kiest.

Opvallend is dat acteur Kees Boot, met wie ze in ‘GTST’ een liefdeskoppel vormt, ook in deze musical de rol van haar echtgenoot op zich zal nemen. In Party lezen we hoe Babette dat vindt: “Voor mij is het echt heel leuk dat Kees ook meedoet. Het is voor mij een extra impuls”, zegt ze.

“Ik wist wel dat Kees auditie had gedaan voor de rol, maar hij wist niet dat ze mij ook hadden benaderd”, gaat de actrice verder. “Ik heb hem dan ook nog heel lang in het ongewisse gelaten. Kees en ik hebben trouwens heel veel lol, kunnen altijd lachen. Altijd is alles goed, het klikt gewoon”, aldus Babette.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.