Behoorlijk wat BN’ers blijken opgegroeid te zijn op een woonwagenkamp, dat lezen we in Party. Onder hen ook Elvis-imitator Bouke Scholten. “Op mijn familie heb ik altijd kunnen rekenen”, zegt hij over zijn jeugd.

“Of het nu mijn oom of tante, neef of nichtje of zelfs andere mensen van het kamp zijn, we steken stuk voor stuk de handen voor elkaar in het vuur”, meent Bouke. “Als er een baby wordt geboren, dan worden er ook kleertjes en pakjes uitgedeeld. En komt er iemand meet een nieuwe vriend of vriendin thuis dan wordt-ie al snel opgenomen in de familie. De mensen houden er dus echt van elkaar en staan nuchter in het leven.”

“Wat dat betreft is het een goede omgeving om op te groeien”, voegt Bouke – die tegenwoordig wel in een huis woont vlak bij het kamp waar hij opgroeide – er nog aan toe. Hij heeft zich dan ook alvast ingeschreven voor de nieuwe plekken op het kamp die er binnen afzienbare tijd bij zullen komen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.