De geruchten over wie wat verdient bij de Toppers tieren al jaren welig. Maar volgens ingewijden hebben Jan Smit, Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom weer tonnen verdiend met de meest recente editie van het bekende liedjesfestijn.

Daarmee bliezen ze dus niet alleen andermaal het dak van de ArenA, maar ook van hun bankrekeningen, schrijft Weekend. Want volgens diezelfde ingewijden vangen de vier muzikale hoogheden zo’n ton per persoon, per avond. Ofte drie ton per persoon voor deze editie.

De Toppers gaven dit jaar namelijk drie concerten in de ArenA: twee die vrij toegankelijk waren voor iedereen van het brede publiek die een kaartje kochten, en één concert speciaal voor de mensen die een loterij wonnen. Jan, Geer, René en Jeroen hebben dus weer flink wat extra vakantiegeld verdiend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.