Nadat Romy Monteiro en haar partner Jasper Suyk zowat een jaar beslisten om tijdelijk een pauze te nemen van hun relatie, maakten ze dat nieuws wereldkundig middels een gezamenlijke post op hun beider Instagrampagina’s. Dat deden ze om eventuele geruchten voor te zijn

Al die tijd bleef het bericht in kwestie vastgepind staan als eerste post op hun pagina’s. Maar inmiddels is het nergens meer te bekennen op hun profielen, zo kon het weekblad Weekend vaststellen. En daaruit kan volgens het tijdschrift maar één, jammerlijke conclusie worden getrokken.

En die conclusie zou zijn dat Romy en Jasper van een tijdelijke pauze in hun relatie zijn geëvolueerd naar een definitieve breuk. De kans op een verzoening tussen de musicalster en haar ex, die onlangs zonder Romy naar Mexico reisde, lijkt dan ook vervlogen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.