André van Duin heeft een boek uit over zijn 60-jarige carrière: ‘Alles over André’. In dat boek laat zijn goede vriend en vroegere producer het volgende optekenen over hun onderlinge relatie: “Onze vriendschap heeft zich verdiept in de loop der jaren.”

Weekend wil weleens weten of dat een uitspraak is waarin ook André zich herkend. “Ja, dat is natuurlijk als je ouder bent en je wat langer met elkaar omgaat, dan gebeurt dat”, geeft die laatste toe. “En Joop heeft natuurlijk ook een andere positie gekregen in mijn leven”, gaat hij verder. “Ik werk nu immers niet meer voor hem, maar voor omroep MAX.”

“En dat heeft geleid tot een andere, hechtere vriendschap”, stelt André. “Want als je niet meer afhankelijk van elkaar bent, kun je anders met elkaar praten. En wellicht ook eerlijker, maar daar had Joop toch al nooit problemen mee, haha”, lacht de presentator en gevierde komiek.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.