Volgens zijn ‘Heel Holland Bakt’-college Janny van der Heijden zal presentator en rasartiest André van Duin sterven in het harnas. Maar zelf heeft hij daar toch een iets meer genuanceerde kijk op, zo lezen we in een interview met het weekblad Weekend.

“Of ik zal sterven in het harnas, dat weet ik niet, maar zolang ik me fysiek goed voel, blijf ik doorwerken”, zegt André. “Want op het moment dat je echt stopt, gaat het vaak achteruit. Je kunt dus beter blijven meedraaien. En in de belangstelling staan is voor mezelf daarom ook goed”, klinkt het.

“Maar om nou echt te sterven tijdens het werk, zoals de Britse komiek en goochelaar Tommy Cooper, dat zou ik echt niet willen”, vertelt André “Maar ik heb daar eigenlijk ook niet echt wensen over”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.