Hoewel Sergio Vyent, die naam maakte als gastheer bij ‘First Dates’ een ellendige jeugd had in kindertehuizen, besloot hij toch zijn verantwoordelijkheid te nemen toen zijn moeder kwam te overlijden.

Hij wilde namelijk laten ziet dat hij dat wél kon, zijn verantwoordelijkheid nemen: “Dus toen mijn moeder stierf ben ik zonder aarzeling op het vliegtuig naar Suriname gestapt om haar uitvaart te regelen”, zegt hij aan Weekend. Ook al voelde hij dan niet echt verdriet bij haar dood.

“En het klinkt misschien hard, maar voor mijn vader zou ik dat níét doen als hij komt te overlijden”, zegt Sergio. “Dan ga ik simpelweg ook niet naar zijn begrafenis.” Zijn vader was dan ook voor zijn geboorte alweer uit zijn leven verdwenen, waardoor hij geen gevoelens voor hem heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.