Na haar tweede zwangerschap kwam ‘Shownieuws’-presentatrice Dyantha Brooks maar liefst 30 kilo aan. Overgewicht dat ze er uiteindelijk gelukkig én op eigen kracht ook weer af wist te krijgen. Party vraagt zich dan ook af of ze nu – nu ze haar gewicht weer onder controle wist te krijgen – dan ook helemaal tevreden is over haar uiterlijk.

“Ik heb twee kleine kinderen, waarvan één nog fulltime thuis, dus ik heb geen tijd voor de schoonheidsspecialiste”, windt ze er geen doekjes om. “Ik laat wel mijn har en mijn nagels doen omdat dat meteen zichtbaar is, maar ik doe niet aan botox of andere dure behandelingen”, gaat Dyantha verder.

“Ik heb weinig rimpels, maar sinds ik ben afgevallen heb ik wel meer lijntjes in mijn gezicht. Al maakt dat me niet onzeker, het is wat het is”, zegt de presentatrice. “Op uiterlijk vlak streef ik niet zo nodig de perfectie na.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.