Hoewel hij al jaren gelukkig getrouwd is met z’n man Arie, valt het Party op dat overal waar Marco de Hollander als zanger komt, hij een vrouw aan zijn zijde heeft. Het weekblad is dan ook meer dan nieuwsgierig naar wie die mysterieuze vrouw precies is.

“Dat is Corine, en Corine is een jaar of acht, negen geleden mee geweest met een artiestenreis naar Oostenrijk”, vertelt Marco. “Toen zij ging skiën is mijn man Arie met haar meegegaan. Daar is een vriendschap tussen hen ontstaan en zo is Corine eigenlijk een soort van ons leven binnengewandeld. Van een fan van het Nederlandstalige lied is zij omgeturnd tot iemand die al een jaar of zes altijd met mij onderweg is”, zegt de zanger.

“Corine is intussen gewoon een van mijn beste vrienden”, gaat hij verder. “Zij is voor mij van onschatbare waarde en ze is 100 procent een van de belangrijkste mensen in mijn leven. Niet alleen voor mijn werk als zanger, maar ook qua vriendschap. Wij delen alles met elkaar”, meent Marco.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.