De andere zangers uit ‘Beste Zangers’ mogen dan wel 50 jaar jonger zijn dan Marco Bakker, van dat leeftijdsverschil heeft hij nooit iets gemerkt. Misschien komt dat wel omdat hij nog altijd jong van geest is.

“Het heeft ook met mijn karakter te maken. Ik ben niet onbesuisd, maar ik ben ook niet iemand die altijd precies in het gareel loopt. Uiteraard weet ik wel waar mijn grenzen liggen, maar ik ben niet een man die zonder risico’s in het vak leeft. Ik hou van uitdagingen op allerlei gebied”, zegt Marco in Party.

Marco krijgt lovende reacties op zijn deelname aan het programma en dat doet hem veel deugd. Hij vindt het ontzettend leuk.

“Ik heb alleen maar positieve reacties gehad. De mensen zijn laaiend enthousiast. De meesten verwachtten niet dat ik dit zou kunnen met die jongelui. Ik moest er wel bij zeggen dat ik enorm veel respect heb voor de zangers en zangeressen die in het programma zitten. Het is allemaal van een zeer hoog niveau en mensen die allemaal een goede opleiding hebben gehad.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van happy247.nl

* indicates required

By Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.